zondag 30 juni 2013

3 ouders + 1 buisje = een nieuwe baby - RTL Nieuws









3 ouders + 1 buisje = een nieuwe baby

RTL Nieuws

IVF (reageerbuisbevruchting) met drie donoren. Groot-Brittannië wordt hoogstwaarschijnlijk het eerste land waar 'drie-ouder-ivf' mogelijk wordt en een kind dus niet twee maar drie ouders heeft. Ook in ons land groeit de interesse voor deze ...





Drie ouders + een buisje = een gezonde baby - RTL Nieuws









Drie ouders + een buisje = een gezonde baby

RTL Nieuws

IVF (reageerbuisbevruchting) met drie donoren. Groot-Brittannië wordt hoogstwaarschijnlijk het eerste land waar 'drie-ouder-ivf' mogelijk wordt en een kind dus niet twee maar drie ouders heeft. Ook in Nederland groeit de interesse voor deze ...





zaterdag 29 juni 2013

Dwarse drol blijkt baby te zijn - wtf.nl









Dwarse drol blijkt baby te zijn

wtf.nl

Eenmaal op de pot bleek het niet een flinke bolus te zijn die haar dwarszat, maar een baby. Nog voor de vrouw kon ingrijpen, gleed het kleintje het riool in. Dwarse drol blijkt baby te zijn Thinkstock Japan. stuur door. Facebook; Twitter; Google+; E-mail.





Geen bevalling zonder French manicure - Telegraaf.nl









Geen bevalling zonder French manicure

Telegraaf.nl

Zwangerschap & bevallen · • Geen bevalling zonder French manicure · • 'Drie-ouder-ivf' op komst · • Zwanger worden na een miskraam · • Bevalling kan tot trauma leiden · • 'Drinken tijdens zwangerschap kan' · • 'Hij schopt!' • 'Ik wil weten wat het wordt!





vrijdag 28 juni 2013

Eco-luiers voor baby van Kate en William - AD.nl








AD.nl



Eco-luiers voor baby van Kate en William

AD.nl

Bij de luiers, die ter gelegenheid van de aanstaande geboorte van de baby van Kate en William zijn gemaakt, zijn de gPants gemaakt van paars velours. Er staat een goudkleurig kroontje op afgebeeld. Prins Charles, die zich al jaren inzet voor het milieu ...





Do vindt zwangerschap 'rocket science' - Nl tracks









Do vindt zwangerschap 'rocket science'

Nl tracks

(Novum) - Do vindt haar eerste zwangerschap en alles wat daarbij komt kijken maar ingewikkeld. "Man, het lijkt wel rocket science", zegt de 31-jarige zangeres, die vorige week bekendmaakte in verwachting te zijn, voor de camera van Novum Nieuws.





3 ouders + 1 buisje = een nieuwe baby - EditieNL









3 ouders + 1 buisje = een nieuwe baby

EditieNL

IVF (reageerbuisbevruchting) met drie donoren. Groot-Brittannië wordt hoogstwaarschijnlijk het eerste land waar 'drie-ouder-ivf' mogelijk wordt en een kind dus niet twee maar drie ouders heeft. Ook in ons land groeit de interesse voor deze ...





3 ouders + 1 reageerbuisje = gezonde baby - Joop.nl









3 ouders + 1 reageerbuisje = gezonde baby

Joop.nl

3 ouders + 1 reageerbuisje = gezonde baby. Britten legaliseren 'drie-ouder-ivf' ... Controversiële techniek kan overdracht erfelijke ziekte van moeder op kind voorkomen. Groot-Brittannië staat op het punt drie-ouder-ivf wettelijk mogelijk te maken.





OM in de fout: Doden baby niet bestraft - RTL Nieuws









OM in de fout: Doden baby niet bestraft

RTL Nieuws

Er komt geen strafzaak tegen de ouders van de acht maanden oude baby Jairo uit Arnhem die in 2010 overleed aan diverse verwondingen. De rechtbank vindt dat het Openbaar Ministerie de ouders heeft misleid tijdens het onderzoek naar de zaak.





donderdag 27 juni 2013

Adele showt baby - Telegraaf.nl









Adele showt baby

Telegraaf.nl

Adele showt baby. van onze redactie. Birthday Honours 2013 Foto: EPA. AMSTERDAM -. FOTO'S - Hij moet inmiddels al bijna naar de middelbare school, maar er zijn dan eindelijk kiekjes verschenen waarop Adele's zoontje Angelo goed te bewonderen is.





Geboren: Aron van den Hardenberg uit Elburg - dé Weekkrant









Geboren: Aron van den Hardenberg uit Elburg

dé Weekkrant

Ze is Nellie dankbaar voor de fijne kraamtijd. Heftig was de baarmoedervliesontsteking, waardoor Gerline drie dagen in het ziekenhuis moest blijven. Na antibiotica herstelde ze goed. Ze hebben de zorg in het ziekenhuis als heel goed ervaren. “Ze waren ...





Goed en slecht nieuws over ijzersupplementen tijdens de zwangerschap - Het Laatste Nieuws









Goed en slecht nieuws over ijzersupplementen tijdens de zwangerschap

Het Laatste Nieuws

IJzertekort tijdens de zwangerschap heeft enkele specifieke gevolgen. Tijdens het eerste of tweede trimester geeft anemie significant meer risico op een laag geboortegewicht of vroeggeboorte. Het goede nieuws is dat een ijzersupplement het risico op ...





dinsdag 25 juni 2013

Mishandelde baby heeft mogelijk stofwisselingsziekte - Brabants Dagblad








Brabants Dagblad



Mishandelde baby heeft mogelijk stofwisselingsziekte

Brabants Dagblad

BREDA - De nu anderhalf jaar oude Tilburgse baby die half december zwaargewond naar de huisartsenpost werd gebracht, lijdt mogelijk aan een zeldzame stofwisselingsziekte. Die kan de oorzaak zijn van een deel van het letsel dat ze opliep.





Goed en slecht nieuws over ijzersupplementen tijdens de zwangerschap - Goed Gevoel









Goed en slecht nieuws over ijzersupplementen tijdens de zwangerschap

Goed Gevoel

IJzertekort tijdens de zwangerschap heeft enkele specifieke gevolgen. Tijdens het eerste of tweede trimester geeft anemie significant meer risico op een laag geboortegewicht of vroeggeboorte. Het goede nieuws is dat een ijzersupplement het risico op ...





Verdachte mishandeling baby Fritzie blijft vastzitten - Omroep Brabant









Verdachte mishandeling baby Fritzie blijft vastzitten

Omroep Brabant

BREDA - De 26-jarige man die verdacht wordt van de mishandeling van de Tilburgse baby Fritzie wordt niet vrijgelaten. Dit werd dinsdagochtend bepaald door de rechter. Baby Fritzie zal voordat de inhoudelijke zaak begint een bloedonderzoek ondergaan.





Wereldrecord als motor voor voorlezen aan baby - Metronieuws.nl








Metronieuws.nl



Wereldrecord als motor voor voorlezen aan baby

Metronieuws.nl

Wereldrecord als motor voor voorlezen aan baby. Een poging om het wereldrecord voorlezen aan baby's te vestigen, moet aandacht vragen voor het belang hiervan. Tweet. Wereldrecord als motor voor voorlezen aan baby. Nikki Veerbeek. Tweet. deel.





maandag 24 juni 2013

Proosten op je zwangerschap? - Wetenschap24








Wetenschap24



Proosten op je zwangerschap?

Wetenschap24

'In het algemeen ging een hogere alcoholconsumptie van de moeder tijdens de zwangerschap samen met een beter gevoel voor evenwicht bij het kroost', schrijven onderzoekers na weer zo'n uitkomst onomwonden in artsenvakblad BMJ Open.





Wedden op naam baby Kate en William - SpitsNieuws









Wedden op naam baby Kate en William

SpitsNieuws

Ondanks dat de Britse prinses Kate en prins William hun lippen stijf op elkaar houden aangaande informatie over de aankomende royale telg, draaien de Engelse wedkantoren overuren. Er wordt massaal gewed op de naam van de koninklijke baby.





zondag 23 juni 2013

Baby overleeft 40 uur in schacht Is een wonder - wtf.nl








wtf.nl



Baby overleeft 40 uur in schacht Is een wonder

wtf.nl

Een heldhaftige Spaanse baby heeft een flink avontuur achter de rug. Het kindje uit Alicante werd door zijn moeder in een ventilatieschacht achtergelaten en zat daar 40 uur vast. Baby overleeft 40 uur in schacht Thinkstock Achtergelaten. stuur door.





Met de baby in de cockpit: het verhaal van de allereerste pilote in Afghanistan - WaarMaarRaar.nl









Met de baby in de cockpit: het verhaal van de allereerste pilote in Afghanistan

WaarMaarRaar.nl

Met de baby in de cockpit: het verhaal van de allereerste pilote in Afghanistan. De eerste vrouwelijke piloot van de Afghaanse luchtmacht heeft gevochten tegen vooroordelen, de taliban én persoonlijke tragedies. Toch legt kolonel Latifa Nabizafa de lat ...





zaterdag 22 juni 2013

Zwanger en haaruitval? - Blog.nl (Blog)








Blog.nl (Blog)



Zwanger en haaruitval?

Blog.nl (Blog)

hans_diks Regelmatig kunnen we jullie trakteren op interessante columns van internetjournalist Hans J.Diks. Hans weet alles over haar, haarverlies en haarproblemen. Deze week een artikel over hoe je haarverlies tijdens een zwangerschap kan voorkomen.





OvuSense voorspelt vruchtbare periode: grotere kans… - Blog.nl (Blog)









OvuSense voorspelt vruchtbare periode: grotere kans…

Blog.nl (Blog)

Schermafbeelding 2013-06-22 om 09.49.45 De nieuwe OvuSense vruchtbaarheidsmonitor biedt gedetailleerde en nauwkeurige informatie voor vrouwen met een kinderwens. Precieze metingen geven inzicht in vruchtbaarheidsperiodes en menstruatiecycli.





vrijdag 21 juni 2013

. Het laatste nieuws het eerst op NU.nl - NU.nl









. Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

NU.nl

De baby die dinsdag in Roermond langs een weg werd gevonden, heeft het ziekenhuis in goede gezondheid verlaten. Het kereltje wordt opgevangen door een pleeggezin. Foto: Thinkstock. Dat maakte het Laurentius Ziekenhuis in Roermond vrijdag bekend.





donderdag 20 juni 2013

Snelle gewichtstoename van baby gelinkt aan hoger IQ - AD.nl








AD.nl



Snelle gewichtstoename van baby gelinkt aan hoger IQ

AD.nl

Hoeveel een baby bijkomt in de eerste maand na zijn geboorte, kan een indicator zijn voor de intelligentie van het kind. Kinderen die meer bijkomen, en van wie de hoofdjes sneller groeien, zouden een hoger IQ hebben als ze beginnen met school. Dat ...





Zaak dode baby Jairo mogelijk nietig - De Gelderlander








De Gelderlander



Zaak dode baby Jairo mogelijk nietig

De Gelderlander

... mogelijk nietig. Geplaatst op: 20 juni 2013; Laatste update: 20 juni, 08:39. Foto's: 1. Afbeelding foto ANP. ARNHEM - Advocaten van de ouders van de in 2010 overleden baby Jairo vinden dat de strafzaak tegen hun cliënten nietig moet worden verklaard.





woensdag 19 juni 2013

. Het laatste nieuws het eerst op NU.nl - NU.nl









. Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

NU.nl

De baby werd rond 6.10 uur in het plantsoen aan de Wilhelminalaan in de Roermondse wijk Maasniel gevonden. Het plantsoen is afgezet. Het jongetje lag in een handdoek en is waarschijnlijk niet ouder dan twee weken, laat een woordvoerder weten.





En de naam van KiKa's baby is... Stop de persen - wtf.nl









En de naam van KiKa's baby is... Stop de persen

wtf.nl

Facebook; Twitter; Google+; E-mail. Om te delen dient u cookies te accepteren. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen we melden dat de baby van Kanye West en Kim Kardashian een, jawel, naam heeft. En de naam van KiKa's baby is.





Ken de geheimen van harde buiken - Dokterdokter.nl









Ken de geheimen van harde buiken

Dokterdokter.nl

Harde buiken kunnen tijdens je hele zwangerschap voorkomen. Zoals de naam al doet vermoeden, voelt je buik letterlijk hard aan. Dit kan ongemakkelijk zijn of soms een beetje pijn doen. Maar sommige zwangere vrouwen hebben er weinig last van.





dinsdag 18 juni 2013

Baby gevonden in Roermonds plantsoen - PowNed









Baby gevonden in Roermonds plantsoen

PowNed

De dienders brachten de baby, die nog in leven was, naar het ziekenhuis. Het gaat om een jongetje van enkele weken oud. Het kindje werd in een handdoek aangetroffen. Het plantsoen is afgezet voor onderzoek. Het kleintje is in goede gezondheid.





Strijd om eerste foto's baby Kim en Kanye - AD.nl








AD.nl



Strijd om eerste foto's baby Kim en Kanye

AD.nl

Strijd om eerste foto's baby Kim en Kanye. bewaar · artikel · reactie. Door: redactie 17-6-13 - 11:32 bron: BuzzE Kanye West en Kim Kardashian (rechts). © afp. Kim Kardashian en Kanye West zijn sinds dit weekend de trotse ouders van hun eerste kindje.





maandag 17 juni 2013

Strijd om eerste foto's baby Kim en Kanye - AD.nl









Strijd om eerste foto's baby Kim en Kanye

AD.nl

Strijd om eerste foto's baby Kim en Kanye. bewaar · artikel · reactie. Door: redactie 17-6-13 - 11:32 bron: BuzzE Kanye West en Kim Kardashian (rechts). © afp. Kim Kardashian en Kanye West zijn sinds dit weekend de trotse ouders van hun eerste kindje.





Strijd om foto's baby Kim Kardashian en Kanye West - BN DeStem









Strijd om foto's baby Kim Kardashian en Kanye West

BN DeStem

NEW YORK - Kim Kardashian en Kanye West zijn sinds dit weekend de trotse ouders van hun eerste kindje. Volgens New York Daily News breekt nu een strijd los tussen verschillende media over wie de eerste foto's van het kleine meisje mag publiceren.





Alexander Skarsgard over de oorlog, huwelijksproblemen en het verlies van een ... - AD.nl









Alexander Skarsgard over de oorlog, huwelijksproblemen en het verlies van een ...

AD.nl

AD tv We zagen hem al in 'Battleship' en 'Generation Kill' als militair, en nu kruipt Alexander Skarsgard opnieuw in de huid van een ex-marinier. Skarsgard speelt in 'Disconnect' de rol van Derek Hull, wiens identiteit wordt gestolen op het internet ...





Khloe Kardashian verliefd op baby Kim en Kanye - ShowbizNewz.nl









Khloe Kardashian verliefd op baby Kim en Kanye

ShowbizNewz.nl

Moeder en baby zijn in orde en aan het rusten. We waarderen alle liefde", jubelt Khloe Kardashian op Twitter. Ze wilde nog niet teveel kwijt over het hummeltje van haar zus en Kanye West. "Meer informatie zal komen als de tijd rijp is. Dank voor het ...





Strijd om eerste foto's baby Kanye en Kim - PowNed








PowNed



Strijd om eerste foto's baby Kanye en Kim

PowNed

Kim Kardashian baarde dit weekend voor zover bekend Kanye Wests eerste nakomeling en gaf daarmee het startsein voor een heuse strijd tussen een aantal prestigieuze kwaliteitsblaadjes. Want wie gaat er met de eerste foto's van de baby aan de haal?





Baby Kim Kardashian lijkt op moeder - RTL Nieuws








RTL Nieuws



Baby Kim Kardashian lijkt op moeder

RTL Nieuws

Baby Kim Kardashian lijkt op moeder. De pasgeboren dochter van Kim Kardashian lijkt sprekend op haar moeder. Dat vertelt een bron die het meisje al heeft mogen bewonderen aan E! Online. "Ze heeft ook donker haar", aldus de insider. "Ze lijkt heel erg ...





Baby van de Dag: Yinthe - Telegraaf.nl









Baby van de Dag: Yinthe

Telegraaf.nl

AMSTERDAM - In de nieuwe rubriek Baby van de Dag zet VROUW dagelijks een pasgeboren kindje in de spotlights. Ontroerende, bijzondere en simpelweg prachtige foto's zijn het resultaat. Het baby'tje dat vandaag onze harten verwarmt, is de kleine Yinthe.





Boekrecensie: Sexbijbel voor Vrouwen - Gezondheidsnet








Gezondheidsnet



Boekrecensie: Sexbijbel voor Vrouwen

Gezondheidsnet

populaire onderwerpen: baby - seks - kinderen - zwangerschap - scheiding - peuter - puberteit - ouders - flirten - intimiteit. Welkom. Inloggen. Nieuwsbrief: < vorige paginaje bevindt je hier: home > relatie > media > boekrecensie: sexbijbel.