maandag 31 maart 2014

Moeder (36) sterft voor haar baby - FOK!









Moeder (36) sterft voor haar baby

FOK!

Elizabeth Joice overleefde kanker maar werd na haar overwinning in 2010 verteld dat ze vanwege haar operatie en chemotherapiebehandelingen nooit kinderen zou kunnen krijgen. Vorig jaar gebeurde het onmogelijke en werd ze alsnog zwanger.





Hart van baby groeit buiten lichaam - wtf.nl









Hart van baby groeit buiten lichaam

wtf.nl

... geboren in Uttar Pradesh. Hoewel artsen stelden dat het bijna onmogelijk zou zijn dat de baby zijn derde dag zou overleven, ligt het kindje nog steeds in het ziekenhuis bij zijn 24-jarige moeder Priyanka en 31-jarige vader Nirbhay Pal, laat Mirror ...





Schattige baby moet wennen aan nieuwe pup in huis - AD.nl









Schattige baby moet wennen aan nieuwe pup in huis

AD.nl

video Als de hoofdrolspelers in een filmpje een schattige baby en een even zo schattige bulldogpup zijn, zou je verwachten dat dat gegarandeerd vrolijke videobeelden oplevert. Dit filmpje bewijst echter het tegendeel. De verschrikte ogen van de baby ...





Marly van der Velden over zwangerschap: 'Eerste 3 maanden waren ... - Showbizznet








Showbizznet



Marly van der Velden over zwangerschap: 'Eerste 3 maanden waren ...

Showbizznet

GTST-actrice Marly van der Velden is zwanger en ondervindt dat dit niet altijd even makkelijk is. “Het was verschrikkelijk, echt niet leuk”, vertelt ze over de eerste 3 maanden. Marly van der Velden “Ik was misselijk en moe, je wil blij zijn maar voor ...





zondag 30 maart 2014

Zwangerschap Mila Kunis bevestigd - AD.nl








AD.nl



Zwangerschap Mila Kunis bevestigd

AD.nl

Door: redactie 24-3-14 - 06:11 bron: BuzzE © getty. Mila Kunis is inderdaad zwanger, meldt E! News. Insiders hebben aan de entertainmentsite bevestigd dat de actrice in verwachting is van haar eerste kindje met haar verloofde, Ashton Kutcher. © EPA.





zaterdag 29 maart 2014

Baby uit dood stekelvarken gered - wtf.nl









Baby uit dood stekelvarken gered

wtf.nl

Niet wetend dat het stekelvarken zwanger was, sneed hij het open, op zoek naar die zeldzame mineraal. Was best schrikken toen hij het baby'tje zag zitten en hij nam hem mee in zijn hoed. Eerst leek het beestje dood, maar toen Jared het begon te ...





Achmea ontkent betrokkenheid zwangerschap Anouk - Radio.NL









Achmea ontkent betrokkenheid zwangerschap Anouk

Radio.NL

Centraal Beheer Achmea zegt niets te maken te hebben met de zwangerschap van Anouk. De zangeres kondigde woensdag tot ieders verrassing aan dat ze in verwachting was van haar vijfde kind. Al snel doken verhalen op dat het om een 1 april zou gaan.





Anouk zwanger van vijfde kindje - Televizier.nl









Anouk zwanger van vijfde kindje

Televizier.nl

... of Anouks buik nog groter groeit... Update: Centraal Beheer Achmea heeft inmiddels heeft inmiddels elke betrokkenheid bij de zwangerschap van Anouk ontkend: ''Wij zijn niet betrokken bij de zwangerschap van Anouk'', aldus de persvoorlichter.





vrijdag 28 maart 2014

Baby-vosjes geboren in Oostvaardersplassen - omroep Flevoland









Baby-vosjes geboren in Oostvaardersplassen

omroep Flevoland

Baby-vosjes geboren in Oostvaardersplassen. Flevoland 28 maart 2014. Foto; Delen. Babyvosjes geboren in Oostvaardersplassen. In de vossenburcht in de Oostvaardersplassen zijn om 05:00 uur meerdere babyvosjes geboren. Dat meldt Staatsbosbeheer.





donderdag 27 maart 2014

Peter Jan gaat failliet door baby - Glamorama








Glamorama



Peter Jan gaat failliet door baby

Glamorama

Kappen nou! Peter Jan gaat failliet door baby. Die kop hierboven is meer een schrikbeeld, of bedoelt als waarschuwing in de richting van mallootje Peter Jan Rens. Mijnheer Kaktus is, volgens ons, totaal blut en failliet maar er druppelt weer wat cash ...





Verwarring na bericht van Anouk over zwangerschap - AD.nl








AD.nl



Verwarring na bericht van Anouk over zwangerschap

AD.nl

Hoe lang de zangeres precies zwanger is, kan Kees de Koning niet zeggen. 'Dat durf ik niet te zeggen, daar moet je de verloskundige voor spreken.' Ook wil hij niet vertellen wie de vader is. 'Daar wil Anouk geen uitspraken over doen...of de vader wil ...





Inlooples muziek met uw baby (dreumes of peuter) - Dichtbij.nl









Inlooples muziek met uw baby (dreumes of peuter)

Dichtbij.nl

Inlooples muziek met uw baby (dreumes of peuter). UITGAAN & VRIJE TIJD | 26 maart 2014 | reageer | Door Muziek- en Dansschool Heiloo, dichtbij-meeschrijver. Inlooples muziek met uw baby (dreumes of peuter) (Foto: Muziek- en Dansschool Heiloo). 1 / 1.





woensdag 26 maart 2014

Baby met gewicht van zesjarig kind op streng dieet - WaarMaarRaar.nl









Baby met gewicht van zesjarig kind op streng dieet

WaarMaarRaar.nl

Baby met gewicht van zesjarig kind op streng dieet. De Colombiaanse Santiago Mendoza is nog maar acht maanden oud, maar het jongetje heeft al het gewicht van een zesjarig kind. Met een lichaam dat twintig kilogram weegt, loopt hij het risico ernstig ...





'Mila Kunis in verwachting van eerste kind' - NU.nl









'Mila Kunis in verwachting van eerste kind'

NU.nl

... kindje met haar verloofde, Ashton Kutcher. Foto: Getty images. Bekijk video. Dat schijft E! News op basis van ingewijden. De 30-jarige actrice draagt de laatste tijd alleen nog maar slobbertruien, waardoor de geruchten over een zwangerschap zijn ...





dinsdag 25 maart 2014

Extreem dikke baby op streng dieet - NOS









Extreem dikke baby op streng dieet

NOS

Video Santiago uit Colombia is een dikke acht maanden oude baby van ruim 20 kilo. Door zijn gewicht haalde hij de krantenkoppen in Colombia. Hij is drie keer zwaarder dan normale baby's op die leeftijd. De dokters hebben hem op een streng dieet gezet.





Ingewijden bevestigen zwangerschap Mila Kunis - Nieuws.nl









Ingewijden bevestigen zwangerschap Mila Kunis

Nieuws.nl

Mila Kunis en Ashton Kutcher krijgen een baby. Dat bevestigen verschillende bronnen aan het Amerikaanse blad Us Weekly na geruchten over een zwangerschap. "Ze wilden het allebei zo graag", zegt een ingewijde over het stel, dat zich onlangs verloofde.





'Demi Moore overstuur door zwangerschap Mila' - RTL Nieuws








RTL Nieuws



'Demi Moore overstuur door zwangerschap Mila'

RTL Nieuws

Ashton zou Demi ook niet van de zwangerschap op de hoogte hebben gebracht, voor het stel het nieuws bekendmaakte. Vrienden van Demi vrezen dat het bericht een 'zware emotionele tegenslag' betekent voor de actrice. Demi trouwde in 2005 met Ashton.





Baby slaapt al maanden samen met puppy - Metro









Baby slaapt al maanden samen met puppy

Metro

Begin 2014 werden de kleine Beau en zijn nieuwe puppy Theo internetsterren. De mama van Beau zag hoe de puppy de peuter begon te vergezellen tijdens zijn dagelijkse dutjes en vond dat ze deze schattigheid moest delen met de wereld via Instagram.





maandag 24 maart 2014

E!News: Mila Kunis inderdaad zwanger - BN DeStem









E!News: Mila Kunis inderdaad zwanger

BN DeStem

LOS ANGELES - Mila Kunis is inderdaad zwanger, meldt E! News. Insiders hebben aan de entertainmentsite bevestigd dat de actrice in verwachting is van haar eerste kindje met haar verloofde, Ashton Kutcher.





Van bakker naar buurvrouw, van baby naar beminde - Dichtbij.nl









Van bakker naar buurvrouw, van baby naar beminde

Dichtbij.nl

Ze gingen van baby naar bejaarde, van bekende naar beminde en van Broshuizen naar Brink. Achter elke connectie schuilt een persoonlijk verhaal. Zo gaven inwoner en fotograaf samen de gemeente een gezicht en ontstond een unieke dwarsdoorsnede.





Baby Florentine verdwijnt van de aardbol - Gazet van Antwerpen








Gazet van Antwerpen



Baby Florentine verdwijnt van de aardbol

Gazet van Antwerpen

Die vraag stelde de familie De Sobrie uit Booischot (Heist-op-den-Berg) zich 34 jaar lang elke dag nadat ze in 1914 als baby van de aardbol verdwenen was. "Na al die tijd gebeurde er iets dat niemand nog voor mogelijk had gehouden", vertelt nazaat ...





Levend voorbehoedmiddel - ThePostOnline








ThePostOnline



Levend voorbehoedmiddel

ThePostOnline

Ik was voorbereid op de kraamtijd. Mijn dochter was een soort Boeddha baby. Het was lente. Ik was bovendien al gewend aan gedrein, snottebellen vegen, poepbroeken verschonen en 326 keer dezelfde puzzel maken. En aan het gebrek aan vrijheid.





Agnes Wolbert (PvdA): betere voorlichting chemische stoffen tijdens ... - Radio 1








Radio 1



Agnes Wolbert (PvdA): betere voorlichting chemische stoffen tijdens ...

Radio 1

Agnes Wolbert (PvdA): betere voorlichting chemische stoffen tijdens zwangerschap. http://ift.tt/1d0TQSY. De voorlichting aan zwangere vrouwen over welke chemische stoffen gevaarlijk zijn voor hun baby, schiet ernstig tekort.





Dagelijkse blootstelling aan schadelijke stoffen tijdens zwangerschap groot ... - Medical facts









Dagelijkse blootstelling aan schadelijke stoffen tijdens zwangerschap groot ...

Medical facts

De Gezondheidsraad vindt dat de Nederlandse overheid meer moet doen om schadelijke effecten van chemische stoffen op te sporen, waarbij de nadruk moet liggen op de gevaren van die stoffen voor de ontwikkeling van het kind tijdens de zwangerschap.





zondag 23 maart 2014

Van bakker naar buurvrouw, van baby naar beminde - Dichtbij.nl









Van bakker naar buurvrouw, van baby naar beminde

Dichtbij.nl

Ze gingen van baby naar bejaarde, van bekende naar beminde en van Broshuizen naar Brink. Achter elke connectie schuilt een persoonlijk verhaal. Zo gaven inwoner en fotograaf samen de gemeente een gezicht en ontstond een unieke dwarsdoorsnede.





Nooit meer een baby - FOK!









Nooit meer een baby

FOK!

Vreemd dat je zodra je je eerste kind in handen krijgt direct weet hoe je een baby vast moet houden. Dat gaat vanzelf. Ik kan me het gezicht van mijn vader nog voor de geest halen dat hij trok toen hij binnenkwam. Eigenlijk moest hij huilen, maar dat ...





Puppy doet middagdutjes met baby - NOS op 3









Puppy doet middagdutjes met baby

NOS op 3

zaterdag 22 mrt 2014. Puppy doet middagdutjes met baby. [View the story "Baby en puppy doen samen dutjes" on Storify]. Deel dit artikel. Onderwerpen: baby · puppy · Instagram · middagdutje · Jessica Shyba. Meer NOS op 3. 22-03 PVV: volg jij het nog?





zaterdag 22 maart 2014

Een zwanger liedje - De Standaard









Een zwanger liedje

De Standaard

Een zwanger liedje. Vandaag om 09:50 | Bron: Humo. Tweet · Mail Print. Een koppeltje maakte elke dag van de zwangerschap een foto van de toekomstige mama en papa. Ze schreven er een liedje bij en monteerden alles tot dit hartverwarmende filmpje.





Lucy's baby zondag nog een keer - dé Weekkrant









Lucy's baby zondag nog een keer

dé Weekkrant

Het gezelschap heeft niet stil gezeten want op dit moment speelt “Lucy's baby”. Op 22 maart is een extra voorstelling (die overigens bijna uitverkocht is). Lucy Kronkie is een alleenstaande vrouw, die haar dagen doorbrengt met het verzamelen van ...





vrijdag 21 maart 2014

Al 200 aanmeldingen voor PZC Baby - PZC









Al 200 aanmeldingen voor PZC Baby

PZC

Tot en met dinsdag 15 april kunnen ouders, grootouders en overige familieleden hun spruit nog opgeven voor PZC Baby via www.pzc.nl/baby . Alle babyfoto's komen op de website te staan, en zaterdag 19 april worden alle inzendingen in de PZC geplaatst.





Voeding tijdens zwangerschap beïnvloedt levenslange afweer kind - Gezondheidsplein









Voeding tijdens zwangerschap beïnvloedt levenslange afweer kind

Gezondheidsplein

Een vitamine A-tekort tijdens de zwangerschap leidt tot een levenslange verminderde afweer bij het kind. Dit komt doordat de lymfeklieren zich niet goed kunnen ontwikkelen. Dit stellen onderzoekers van het VUmc na een experiment met muizen.





Koken voor baby - dé Weekkrant









Koken voor baby

dé Weekkrant

NUMANSDORP - Babycooking is een unieke kookworkshop die wordt gegeven door kinderdiëtist Joke Knoppert. De workshop is voor zwangeren en ouders die hun baby (6-12 mnd), vanaf de allereerste hap gezond en lekker mee willen laten eten.





donderdag 20 maart 2014

Wanhopige vader gooit tweeling en baby uit het raam - Het Laatste Nieuws








Het Laatste Nieuws



Wanhopige vader gooit tweeling en baby uit het raam

Het Laatste Nieuws

Een wanhopige vader heeft zijn kinderen - een tweeling en een tien maanden oude baby- twee hoog uit het raam gegooid. De Duitser was net door zijn partner verlaten. De baby vecht voor zijn leven. De dertigjarige man gooide gisteren zijn tweeling van ...





dinsdag 18 maart 2014

•Sporten en zwangerschap: wat kan wel en... - Telegraaf.nl









•Sporten en zwangerschap: wat kan wel en...

Telegraaf.nl

Als je zwanger bent, verandert er veel in je lichaam. Bovendien kan je niet altijd alles meer doen wat je deed voor je zwangerschap. Soms door de moeheid, soms omdat het niet goed is voor jou of de baby en soms omdat je buik gewoon enorm in de weg zit.





Waarom slapen tijdens zwangerschap moeilijk is - Healthylives








Healthylives



Waarom slapen tijdens zwangerschap moeilijk is

Healthylives

Maar helaas, op het moment dat je je rust het meest nodig hebt, heb je last van je rug, moet je constant naar het toilet, heb je last van je te dikke buik. Wat zijn de meest voorkomende redenen voor een slechte nachtrust als je zwanger bent en wat kan ...





Beyond Baby Boomers generatie - Managers Online









Beyond Baby Boomers generatie

Managers Online

Managementteams veranderen. De gemiddelde leeftijd neemt toe, en met de huidige vooruitzichten is het niet denkbeeldig dat er straks heel wat teams zijn die vooral bestaan uit 55+-ers. Uitstekende managers waarschijnlijk, maar samen missen ze toch wat.





maandag 17 maart 2014

Groeistoornis ongeboren baby eerder ontdekt - RTL Nieuws








RTL Nieuws



Groeistoornis ongeboren baby eerder ontdekt

RTL Nieuws

Groeistoornis ongeboren baby eerder ontdekt. Groeistoornis ongeboren baby eerder ontdekt. © KNOV. Verloskundigen en gynaecologen gaan een nieuwe methode gebruiken om de groei van ongeboren baby's beter in de gaten te houden.





zondag 16 maart 2014

Baby-gorilla geopereerd aan klaplong - NOS









Baby-gorilla geopereerd aan klaplong

NOS

Video In San Diego is een klein aapje geopereerd aan een klaplong. Die hield ze over aan haar geboorte. Ze kwam twee dagen eerder via een keizersnede ter wereld in het ziekenhuis van San Diego. Een keizersnede is een zeldzame ingreep bij dieren.





zaterdag 15 maart 2014

Vader bijt neus van baby af - SpitsNieuws









Vader bijt neus van baby af

SpitsNieuws

De 18-jarige vader uit Fairfield was zo gefrustreerd over het feit dat de baby niet wilde stoppen met huilen, dat hij zijn tanden in de neus van de kleine zette en het reukorgaan er afbeet. Het kindje moest vervolgens met een schedelbreuk ...