woensdag 30 april 2014

Zwakbegaafde vrouw krijgt cel voor dood baby - Skipr









Zwakbegaafde vrouw krijgt cel voor dood baby

Skipr

Een 25-jarige vrouw is woensdag door de rechtbank in Rotterdam veroordeeld tot 9 maanden gevangenisstraf, waarvan drie maanden voorwaardelijk, wegens het in hulpeloze toestand achterlaten van haar pasgeboren kind. De baby overleed.





Halfjaar cel voor dood pasgeboren baby - Nieuws.nl









Halfjaar cel voor dood pasgeboren baby

Nieuws.nl

Voor de dood van haar pasgeboren baby is een vrouw uit Rotterdam woensdag veroordeeld tot een halfjaar cel. Omdat de 25-jarige Sensa el K. die tijd al in voorarrest doorbracht, wordt ze vrijgelaten. Justitie had ook een onvoorwaardelijke celstraf van ...





Voeding moeder beïnvloedt gezondheid baby al vóór de zwangerschap - Welingelichte Kringen








Welingelichte Kringen



Voeding moeder beïnvloedt gezondheid baby al vóór de zwangerschap

Welingelichte Kringen

Het voedingspatroon van een vrouw voordat ze zwanger wordt kan de manier waarop de genen van haar baby functioneren veranderen en dat kan leiden tot permanente, levenslange effecten op zijn gezondheid, zo blijkt uit een nieuw onderzoek.





Voeding moeder beïnvloedt gezondheid baby al vóór de zwangerschap - Welingelichte Kringen








Welingelichte Kringen



Voeding moeder beïnvloedt gezondheid baby al vóór de zwangerschap

Welingelichte Kringen

Het voedingspatroon van een vrouw voordat ze zwanger wordt kan de manier waarop de genen van haar baby functioneren veranderen en dat kan leiden tot permanente, levenslange effecten op zijn gezondheid, zo blijkt uit een nieuw onderzoek.





'Baby herkent objecten op foto's al vanaf negen maanden' - NU.nl








NU.nl



'Baby herkent objecten op foto's al vanaf negen maanden'

NU.nl

'Baby herkent objecten op foto's al vanaf negen maanden'. Baby's zijn na negen maanden in staat om objecten op foto's te herkennen, zo blijkt uit nieuw wetenschappelijk onderzoek. 'Baby herkent objecten op foto's al vanaf negen maanden' Foto: Novum.





Adele koopt duur huis voor baby - wtf.nl









Adele koopt duur huis voor baby

wtf.nl

Adele koopt duur huis voor baby. Niks is te gek voor Adele's zoontje Angelo. De 18 maanden oude baby krijgt van zijn mama een speelhuis van bijna 19 duizend euro. Alles zit erop en eraan. © Getty. Het flinke huis heeft torens en is omheind met hekken.





Niet meer dokken voor bevalling - PowNed









Niet meer dokken voor bevalling

PowNed

"What was supposed to be one of the best experiences of my life..." http://tc… @Zwanger_Actief: Bevalling en kraamtijd. Een cursus in Lelystad. Misschien wat voor jou? bit.ly/1fVBKJm #kraamzorg#Bevalling#baby. @indigonl: @daphentria Lucht het op?





dinsdag 29 april 2014

Vader gijzelt 2 maanden oude baby in Herten - L1 Radio en TV









Vader gijzelt 2 maanden oude baby in Herten

L1 Radio en TV

Via onderhandelaars heeft de politie contact met de man. Relatieconflict De baby is van de man en zijn vriendin. Buurtbewoners hebben het over een mogelijk relatieconflict. Volgens de politie is er behalve de vader en de baby niemand in het huis aanwezig.





Gijzeling Herten voorbij, baby ongedeerd - SpitsNieuws









Gijzeling Herten voorbij, baby ongedeerd

SpitsNieuws

De man, Johan E., is aagehouden en de baby bleef ongedeerd bij de actie, zo meldt de politie. De politie hield het huis omsingeld sinds er vanmorgen om half tien door een buurtbewoner melding werd gemaakt van een verwarde man die om het huis liep.





Maxi-Cosi maakt baby ècht dik - Welingelichte Kringen








Welingelichte Kringen



Maxi-Cosi maakt baby ècht dik

Welingelichte Kringen

„Logisch”, zegt Pieter Sauer, hoogleraar kindergeneeskunde aan het UMCG. „Een baby kan in een Maxi-Cosi niet trappelen of zijn armen bewegen. Kinderen die veel tijd in zo'n zitje doorbrengen, bewegen minder en worden uiteindelijk dus ook zwaarder.





Kraamhelden trakteren helden op Koningsdag - Dichtbij.nl









Kraamhelden trakteren helden op Koningsdag

Dichtbij.nl

... en toeverlaat waar de kersverse ouders op kunnen terugvallen. Kennismaken met de kraamhelden van De Kraamvogel? Ga naar www.jouwkraamheld.nl. Over De Kraamvogel De Kraamvogel is expert op gebied van zwangerschap, geboorte en kraamtijd.





Verwarde man gijzelt baby in Herten (video) - De Gelderlander









Verwarde man gijzelt baby in Herten (video)

De Gelderlander

HERTEN - Een verwarde man heeft zich maandagmorgen verschanst in een woning in Herten (Limburg). De politie bevestigt dat de man zijn 3 maanden oude baby, een jongetje, in gijzeling houdt.





Verwarde man gijzelt urenlang baby - NOS









Verwarde man gijzelt urenlang baby

NOS

... keer bekeken; Duur: 01:01; Bekijk in lagere kwaliteit. Video In het Herten, Limburg heeft een verwarde man zijn drie maanden oude baby enkele uren vastgehouden in zijn huis. Het liep goed af. Deel deze video Trefwoorden limburg, gijzeling, baby ...





Vader gijzelt 3 maanden oude baby in Herten - L1 Radio en TV









Vader gijzelt 3 maanden oude baby in Herten

L1 Radio en TV

Via onderhandelaars heeft de politie contact met de man. Relatieconflict De baby is van de man en zijn vriendin. Buurtbewoners hebben het over een mogelijk relatieconflict. Volgens de politie is er behalve de vader en de baby niemand in het huis aanwezig.





maandag 28 april 2014

'Gijzelnemer Herten heeft 2 maanden oude baby en dochtertje van 8' - L1 Radio en TV









'Gijzelnemer Herten heeft 2 maanden oude baby en dochtertje van 8'

L1 Radio en TV

De man die een 2 maanden oude baby gijzelt in een huis in Herten heeft volgens buurtbewoners twee kinderen. Behalve de baby heeft hij ook een dochtertje van 8 jaar uit een vorige relatie. De baby, een jongetje, zou bij de man in huis wonen, het ...





Man gijzelt baby in woning Herten - De Gelderlander









Man gijzelt baby in woning Herten

De Gelderlander

HERTEN (ANP) - Een verwarde man houdt maandag in een woning in Herten (Limburg) een jongetje van 3 maanden in gijzeling. Dat zegt de politie. De man heeft zich met de baby in het pand verschanst.





'Gijzelnemer Herten heeft 3 maanden oude baby en dochtertje van 8' - L1 Radio en TV








L1 Radio en TV



'Gijzelnemer Herten heeft 3 maanden oude baby en dochtertje van 8'

L1 Radio en TV

De man die 3 maanden oude baby gijzelt in een huis in Herten heeft volgens buurtbewoners twee kinderen. Behalve de baby heeft hij ook een dochtertje 7 of 8 jaar oud uit een vorige relatie. De baby, een jongetje, zou bij de man in huis wonen, het ...





Vader geeft zich over na gijzeling baby in Herten (video) - De Gelderlander









Vader geeft zich over na gijzeling baby in Herten (video)

De Gelderlander

HERTEN - De gijzeling in een woonhuis in het Limburgse Herten is ten einde. De 38-jarige man die zijn 3 maanden oude zoontje gijzelde heeft zich na 4 uur overgegeven. De baby is ongedeerd en is herenigd met zijn moeder.





Baby-gijzelaar bekende van politie - SpitsNieuws









Baby-gijzelaar bekende van politie

SpitsNieuws

Hij zou leiden aan psychosociale problemen. Zijn adres is bekend bij hulpverleners. De politie zette vanmorgen groot geschut in, nadat de moeder van de baby om 9.30 uur voor het eerst een melding deed van de situatie. Op de hoogte blijven van het ...





Gewapende verwarde man gijzelt baby in Herten (video) - BN DeStem









Gewapende verwarde man gijzelt baby in Herten (video)

BN DeStem

HERTEN (ANP) - Een verwarde man heeft zich maandagmorgen verschanst in een woning in Herten (Limburg). De politie bevestigt dat de man zijn 3 maanden oude baby, een jongetje, in gijzeling houdt.





Moeder spoelt baby door toilet - Telegraaf.nl









Moeder spoelt baby door toilet

Telegraaf.nl

Yuwen vertelt aan The Daily Mail: ''Ik zag meteen de baby in de toiletpot. Het kindje was zelfs nog verbonden met de moeder door de navelstreng.'' Yuwen ontfermde zich over het tweetal. Beiden zijn inmiddels van de schrik bekomen en maken het goed.





Verwarde man gijzelt 3 maanden oude baby in woning Limburgse Herten - Trouw








Trouw



Verwarde man gijzelt 3 maanden oude baby in woning Limburgse Herten

Trouw

De man heeft zich met de baby in het pand verschanst. Politieonderhandelaars onderhouden contact met man in #Herten. Hij heeft zijn drie maanden oude baby bij zich. — Politie Limburg (@PolLimburg). De politie probeert met de man in contact te komen.





Militair blijft achter tralies voor doodslag baby - omroep Flevoland









Militair blijft achter tralies voor doodslag baby

omroep Flevoland

De Almeerse soldaat die verdacht wordt van het doden van zijn zoontje en een poging tot doodslag op zijn dochtertje blijft tot aan zijn rechtszaak achter de tralies. Dat heeft de militaire rechtbank in Arnhem besloten. De advocaat had om voorlopige ...





•Sparen voor een baby - Telegraaf.nl









•Sparen voor een baby

Telegraaf.nl

De prijzen van kinderopvang lopen de spuigaten uit. Voor veel stellen kennelijk een hindernis. Steeds meer koppels besluiten te wachten met kinderen tot ze het financieel beter hebben. Zo werden er vorig jaar 6400 kinderen minder geboren dan in 2012.





zondag 27 april 2014

Kruipende baby van vierbaansweg gered in Amerika - NU.nl








NU.nl



Kruipende baby van vierbaansweg gered in Amerika

NU.nl

De baby van één jaar oud kroop over de straat nadat hij door zijn 7-jarige zusje uit de wieg was gehaald in Brigham City, honderd kilometer ten noorden van Salt Lake City. Een automobilist zag de baby vervolgens over straat kruipen en heeft direct de ...





vrijdag 25 april 2014

Baby heeft gigantische piemelstaart - wtf.nl









Baby heeft gigantische piemelstaart

wtf.nl

De vijf maanden oude Nuo Nuo heeft een staart tussen zijn babybilletjes bungelen. De Chinese baby lijdt aan de ziekte spina bifida: een open ruggetje. De moeder van Nuo Nuo ontdekte al gauw dat de nogal vreemd uitziende staart steeds groter werd.





Dansen met je baby bij mamacafé Leusden - LeusderKrant.nl








LeusderKrant.nl



Dansen met je baby bij mamacafé Leusden

LeusderKrant.nl

Mamacafé Leusden is een inloopochtend voor mama's, papa's, opa's of oma's met een kleintje t/m 3 jaar. Met een kopje koffie of thee nieuwe contacten opdoen en bestaande onderhouden. Gezellige gesprekken, thema-ochtenden en af en toe een uitje.





donderdag 24 april 2014

Help! Mijn baby is doof - Omroepgelderland









Help! Mijn baby is doof

Omroepgelderland

Nu krijgen ouders met een doof geboren kindje vooral medische informatie. Andere informatie over de sociale, culturele en taalkundige kant van doof zijn is voor ouders moeilijk te vinden. De website moet in die behoefte voorzien.





woensdag 23 april 2014

Foto: RTV Utrecht - RTV Utrecht









Foto: RTV Utrecht

RTV Utrecht

Oktober vorig jaar overleed de vier weken oude baby Cherise. Volgens het Openbaar Ministerie is het kindje hevig door elkaar geschud door haar vader, een 24-jarige Utrechter. Ook zijn ex-vriendin is verdachte in de zaak, maar het fatale letsel zou door ...





dinsdag 22 april 2014

'Baby te koop' - hoe de ene undercoveroperatie in de andere tuint - nrc.nl









'Baby te koop' - hoe de ene undercoveroperatie in de andere tuint

nrc.nl

'Je koopt een baby'. Vanuit Bulgarije krijgen ze vervolgens een bericht dat er inderdaad wel iets te regelen valt. Het echtpaar komt in contact met een gezin van drie kinderen dat in ernstige geldnood verkeert. Het jongste kind is beschikbaar, en kost ...





zaterdag 19 april 2014

'Waarom kan onze baby zijn mondje niet openen?' - AD.nl









'Waarom kan onze baby zijn mondje niet openen?'

AD.nl

Sinds zijn geboorte heeft Wyatt zijn mondje niet één keer kunnen openen. De dokters staan voor een raadsel. De wanhopige Canadese ouders richten zich via internet tot het grote publiek in de hoop dat iemand de symptomen van hun baby herkent.





Ouders wanhopig: "Waarom kan onze baby zijn mondje niet openen?" - Het Laatste Nieuws








Het Laatste Nieuws



Ouders wanhopig: "Waarom kan onze baby zijn mondje niet openen?"

Het Laatste Nieuws

Sinds zijn geboorte heeft Wyatt zijn mondje niet één keer kunnen openen. De dokters staan voor een raadsel. De wanhopige Canadese ouders richten zich via internet tot het grote publiek in de hoop dat iemand de symptomen van hun baby herkent.





Gewicht moeder beinvloedt sterftekans baby - Nederlands Dagblad (abonnement)









Gewicht moeder beinvloedt sterftekans baby

Nederlands Dagblad (abonnement)

Een groep wetenschappers analyseerde alle studies waarin een verband is onderzocht tussen het gewicht van (aanstaande) moeders en de sterfte van hun (ongeboren) baby. Bij elkaar beschikten ze over de gegevens van bijna tien miljoen vrouwen van .





vrijdag 18 april 2014

Vader verdacht van doodschudden maand oude baby - AD.nl








AD.nl



Vader verdacht van doodschudden maand oude baby

AD.nl

Een 24-jarige man uit Utrecht wordt ervan verdacht zijn dochtertje van nog geen maand oud zo erg door elkaar te hebben geschud dat het kind overleed. Volgens zijn advocaat stelt een arts echter dat een genetische afwijking de doodsoorzaak kan zijn en ...





donderdag 17 april 2014

Baby wil niet dat je seks hebt - Metronieuws.nl








Metronieuws.nl



Baby wil niet dat je seks hebt

Metronieuws.nl

Baby's zijn hulpeloze wezentjes die alleen dankzij de zorg van de ouders overleven. Toch zijn ze al op jonge leeftijd flink aan het manipuleren. Zo willen ze niet dat zijn of haar ouders seks hebben. Dat doen jonge kinderen door vooral in de nacht ...





woensdag 16 april 2014

Informatieavond cursussen zwangerschap, bevallen en borstvoeding ... - dé Weekkrant









Informatieavond cursussen zwangerschap, bevallen en borstvoeding ...

dé Weekkrant

Zwanger en weten wat het aanbod is rond zwangerschap, bevallen, borstvoeding, baby? Dan is de informatie avond voor de regio Nijmegen, Lent en Overbetuwe iets voor jou! Wanneer je een kindje verwacht krijgt is er heel veel informatie beschikbaar.





Half jaar geëist voor doden van baby - RTV Rijnmond








RTV Rijnmond



Half jaar geëist voor doden van baby

RTV Rijnmond

Tegen een 25-jarige Rotterdamse die wordt verdacht van het doden van haar baby, is een half jaar cel geëist. Dat zou betekenen dat zij niet terug naar de cel hoeft. De vrouw ging op 15 juli van het vorig jaar naar de Zuiderbegraafplaats, met haar ...





dinsdag 15 april 2014

PZC Baby: al 4000 stemmen uitgebracht - PZC









PZC Baby: al 4000 stemmen uitgebracht

PZC

De PZC heeft bijna 500 aanmeldingen gekregen voor PZC Baby. De termijn voor aanmeldingen is inmiddels gesloten en tegelijkertijd begon de eerste stemronde, waarin de Leukste Baby per gemeente wordt gekozen.