woensdag 3 oktober 2012

Tienermeisje wurgt baby aan navelstreng en verstopt lijkje in schoenendoos - Het Laatste Nieuws









Tienermeisje wurgt baby aan navelstreng en verstopt lijkje in schoenendoos

Het Laatste Nieuws

De baby hing nog vast aan de navelstreng toen ze de jongen wurgde. De Amerikaanse tiener uit Lakeland in de staat Florida werd opgepakt op beschuldiging van moord en kindermishandeling. Cassidy Goodson beviel op toilet in de badkamer bij haar ...





1 opmerking:

  1. Een kind vermoorden op zo’n gruwelijke wijze vind ik niet gepast, dat jongentje (de baby) kon er helemaal niet aandoen maar is er wel het slachtoffer van. Dat de ouders van dat meisje niet gezien hebben dat hun dochter zwanger was vind ik eerlijk gezegd heel raar en met een zwangeschapstest kan geknoeid worden, dat weten de ouders ook, vooral de moeder. Hun dochter is nog maar 14 jaar oud en daarom vind ik toch dat de ouders een deel verantwoordelijk zijn voor de voorzorgen van dat meisje.

    De tienermoeders is volgens mij verstandig genoeg om een kind niet te vermoorden. Ze wist waarschijnlijk geen raad met de zwangerschap maar een meisje van 14 jaar is natuurlijk nog niet klaar voor de opvoeding van een kind. Door te praten met de ouders kan er altijd een oplossing worden voorgesteld voor de baby; adoptie, weeshuis, … Jammer dat er over deze oplossingen niet kon worden gepraat met de ouders en het tienermeisje.

    BeantwoordenVerwijderen